When your best friend is getting married / Aaaaaa Gurdila’s getting married!!!

Hai ca am lasat o zi sa treaca, deja oamenii au deschis sampania, au ciocnit paharele cu vin, au dansat pe cita-na-na-na si l-au felictat in moduri creative.

EU inca sunt in șoc. Adica cum, stiam de eveniment, stiam ca se planifica, am fost virtual langa fiecare pas al minunatei relatii si mereu ma tocheam de la ambii, dar eu, ca fata, credeam ca prima nunta a celui mai bun prieten va fi ceva in care eu o sa tin poalele rochiei de mireasa in timp ce ea face pipi, in nici un caz ca PRIMUL va face nunta un EL. Serios? din 4 ele si 2 ei, un EL s-a hotarat sa fie primul?

Si uite asa, in stilul lui caracteristic, dragul meu EL a reusit sa imi spulbere visul de a tine rochia in timp ce face pipi, de a dansa pe masa si de a-i face cadou mirelui un vocher cu asigurare de viata. Mi-a distrus universul de glume si de vise create ani de zile, ANI DE ZILE! Si de ce? pentru ca s-a indragostit. Pfff. S-a indragostit!! Toate prietenele mele sunt in relatii de 6,5 si 3 ani, iar el videtili S-A INDRAGOSTIT.

Adio tort al carui design il fac eu, adio rochie a carei design il fac eu, adio prima petrecere de burlacite facuta de mine, adio furat mireasa si rascumparata cu vanzarea a minim un rinichi. Toate visele mele s-au stins cand am primit in inbox poza inelului. TOATE. Si plang, de fericire pentru ca mi se insoara baietu’ si de tristete pentru ca cinci patru ALTI BAIETI SUNT TORMOZ SI AU INTINS COARDA PANA CAND PRIETENUL MEU CEL MAI BUN S-A CASATORIT, NU UNA DIN PRIETENE.

Of, fetelor, va doresc si voua cate un Alex la fiecare. 

Casă de piatra my diiiirest, eu o sa ma gandesc la o soluție sa-ți țin și ție rochia.

Va iubesc, să fiți fericiți, din momentul asta oficial eu trec de partea ei.

 

p.s Eu sunt ca soacrele, fericirea tare pronuntat nu mi-o arat, dar ea este, si trecand peste ironie si peste felul meu dureros de a iubi, eu am stat ieri si am plans, da asta Alex nu trebuie sa stie nicodata, da? aaaaaaaa my Best Friend is getting married!

 

semnat, EA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


COMMENTS