Daca trimiti Na h*ui, asuma-ti.

Nu face asta. Nu.
Stii de ce? Pentru ca s-ar putea sa trebuiasca sa raspunzi pentru cuvintele tale. Tii la cuvintele pe care le rostesti? Te gandesti de doua ori inainte sa zici ceva? Ai o reputatie, o constiinta, un nume?

Raspunde-mi la aceasta intrebare, te rog sa imi raspunzi, de fapt – nu, raspunde-ti singur la aceasta intrebare, cand trimiti pe cineva na hui, raspunzi si iti asumi ceea ce zici? Pentru ca de zis e usor, iata de sustinut si de indeplinit e un pic mai greu.

Te rog sa iti cantaresti cuvintele data viitoare, sa gandesti in perspectiva, sa analizezi si sa nu te lasi coplesit de emotii.

Și stii de ce?

Pentru ca un bilet cu destinatia Na Hui costa cam cat 10 salarii din Moldova.
Eu desigur ca nu ma opun, nu ca as vrea sa vad China in mod special, mai ales zona aia, dar daca tot propui…

Sau, am o idee mai buna.
Mexic suna mai frumos, palmieri, soare, baieti bronzati cu patratele, hai, trimite-ma daca tot ai gura mare. Merg sa imi fac bagajul.

In alta ordine de idei, cand am subliniat astazi cat de tare IUBESC Air Moldova si cat de suav este faptul ca servesc Croissante 7days ca mancare la bord, am fost intrebata daca am zburat cu business class.
Se pare ca acum servesc chifle Bucuria.
#sustinemEconomiaTarii

Compania Air Moldova va saluta la bordul avionului cu destinatia Na Hui, va rugam sa va cuplati centurile de siguranta, va uram un zbor placut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


COMMENTS