Nenorocita aia care-i dă like-uri

Stiti ce-i strica zen-ul oricarei femei? Oricat de frumoasa nu ar fi, oricat de sigura pe sine nu ar fi, nu conteaza – zen-ul ei se duce naibii in momentul in care o femeie, a carui nume nu l-a auzit niciodata, si-a permis sa comenteze la poza barbatului “care-i apartine”, sa comenteze ceva de genul ORICE.

Si aici sa nu ma intelegeti gresit, rar o sa comenteze ceva in fata barbatului pe tema asta, din momentul vederii comentariului se incepe un adeverat razboi al ei cu ea insasi, o sa suspine adanc, o sa-si traga nasul ca in filme si…
Aici o sa detaliez, pe pasi, dramatic –

1 – cur nenorocita naibii
2 – hai sa controlam daca i-a mai dat like-uri pana acum. Uhm, pe 5 noiembrie, si pe 3 august, la poza cu noi doi nenorocita nu a comentat.
3 – nenorocita naibii.
4 – intrat inapoi la el pe profil, selectat see friendship – with – nenorocita naibii : din 2011 se cunosc!! 2011!!! De atunci ii pune like-uri?!
Pasul 5 – nenorocita naibii.

Pas intermediar : ii scrii prietenei cele mai bune:
– ia uite cine i-a comentat lui IUBI la ultima poza, hihihiihihihih
– m? Cine?
– CINEVA CARE VREA SA
MOAAA-RĂĂĂ, ihihihihihihi.

6 – iti iei inima in dinti si intri la ea pe profil. See next photo- see next photo- see next photo.
7 – Razi. Isteric.
Ii trimiti poza si prietenei tale cele mai bune care prin miscari ritmice deja se da cu capul de tastatura, dar iti trimite inapoi un “=)) ahahah, fuuuuu uuu. uu. u.”, si asta pentru caaaaaa — in 99% din cazuri e cam uratica, cam tare uratica, asa ca te calmezi, ba chiar te simti vinovata un pic.
O Doamne, cum ai putut fi atat de rea? Cine e acum ” nenorocita naibii” mm?m?

8 – inca razand de cat de prostuta esti, intri inapoi la el pe profil si ii pui EI like la comentariu. Asta e gestul suprem de mila, trebuie sa ii transmiti ca are toata sustinerea ta in viata, e ok, frumusetea INTERIOARA conteaza, tu crezi in ea si toata povestea asta incerci sa o redai prin faptul ca ii pui like la comentariu, o sa inteleaga ea.

Dupa care te relaxezi si nu te mai comporti ca un rechin flamand, te calmezi si respiri, viata e frumoasa, oare ce faci de mancare astazi?…

* sunet de notificare*

…Oh, iubi a pus o poza noua, vai, uite un comentariu, stai, dar asta cine mai e? Nenorocita naibii…

Acest text mi-as dori sa fie un pamflet, dar va rog sa ma credeti ca nu e. E real. Mai real decat credeti.

Inca mai am semne de la tastatura in frunte.

Acest text nu este valabil daca esti IUBI, daca esti IUBI pai sa stii ca EU SUNT ALTFEL! Am incredere in tine, nu fac munca de FBI si nu blestem toate generatiile fetiscanelor care iti dau comentarii cu inimoare,

nenorocitele naibii.

Posted in: Ea

COMMENTS