O eșire în oraș la o capucino / momentul Toly Druga, nebunesc, sincer și direct mereu.

O sa începem săptămâna cu un concurs, premiul este de nerefuzat, fiți un pic atenți aici –
Captură de ecran din 2016.03.21 la 13.08.01

Și poate o sa întrebați Dar Ea, de ce scrieți despre aceasta ființă care de o saptămână a luat cu asalt televiziunile și internetul prin ciorapi rupți și un remix de 1 ora de FANUNA?  Iar eu o sa trebuiasca sa vin cu o scuză care o să lase de la sine de înțeles că noi suntem bloggeri plătiți și au ajuns și la noi Pidarii din Roamnia cu niște piar argintiu.

Nu, glumesc desigur, dar dacă sincer ăsta e modul meu de a-i mulțumi lui Toly.  După ani buni de facultate, dupa ani buni de practică, după zeci de cărți citite cu forța și teorii stupide începând cu secolul 18, dupa ce am ros cărțile lui Bernays și Ivy Lee și i-am citat prin lucrări academice de mi-am tocit literele B, I și L de la tastatură, după ce că-mi tremură ochiul spasmatic dacă aud în jurul meu noțiuni de strategii de promovare – a venit EL, TOLY, si mi-a luminiat viața cu numai 2 observații.

1.Exista două modalitați mari și late de piar. Argintiu și Negru. ( Druga, Toly. 2016. Deșteptarea de weekend, JurnalTV. )

2. Niciodata nu subestima puterea de a promova o idioțenie în Moldova.

Dacă punctul 1. a fost citare, păi punctul 2 a fost o palma peste față. Cum pot de fiecare dată să uit că Moldova se activează cel mai cu spor când e vorba de proteste, scandal și trolling? cum?

Îl mai ține minte cineva pe Șașa Bognibov?  Pavel Turcu?  continui sau ideea a fost înțeleasă?  FANUNA are deja câțiva anișori, nu glumesc, sunt aproape sigură că asta e unica melodie a lui Toly. Demonstrez, uitați-vă cum dansează barbatul acestui blog pe acest hit in 2013 – ( minutul 2.20 direct, vă rog.)

( țineți minte ca am mai zis intr-o postare anterioară că ne suportăm preferințele muzicale? păi acum îmi înțelegeți durerea. Shame on you Alex! și nici nu încerca să te scoți din asta pentru că am dovada că-mi dedicai acum 3 zile melodia asta in chat!)

Revenind, o să-mi ziceți că nu e chiar așa de rău, la urma urmei facem haz de necaz, mai avem subiect de râs pe o săptămână până când ne plictisim și mai apare Diana Grigor cu un nou hit sau mai face Cristofor o conferință de presă, nu?

Tragic este că abia în așa momente regret orice cuvânt rău și orice ironie în adresa lui Ionel Istrati. Ionel din banii lui și pe munca lui se chinuie de ani de zile să intre în presa din România, scoate piese, investește bani, are chiar și voce – trebuie să fii cel puțin ipocrit să zici că Istrati nu are voce, dar nu are CIORAPI RUPȚI.  Și mă enervez, și mi se umflă vena la tâmplă – pentru că uite, am început într-o luni un articol simpatic cu un concurs ce trebuia să fie hazliu și închei prin nervi pentru că realizez că am facut studii superioare aiurea și că Bernays plânge fumând nervos în toaletă pentru că o poză cu un ciorap RUPT, RUPT ERA! ia cu asalt internetul și imi inundă feed-ul învățându-mă piar argintiu.

Dar știți cum, satul arde iar baba se piaptănă, dacă vreți să fiți în trend săptămâna asta și vă încadrați în marja de vârsta 12-16, niște trolling fin pe seama lui Toly o să vă aducă popularitatea în curtea școlii.

Captură de ecran din 2016.03.20 la 23.03.14Captură de ecran din 2016.03.20 la 23.03.27

dacă nu, nu uitați că este greșit să râzi de oamenii bolnavi.

later edit, Toly mi-a transmis toata dragostea lui. Da Toly, si noi te iubim!!

IMG_2436

iar Denis, ( Nu stiu daca il mai tineti minte pe Denis, am scris despre el la un moment dat ca era amenintat de niste fete prin cafenele) a venit cu analiza pe text –

Captură de ecran din 2016.03.21 la 23.03.26

 

Și desigur că așa șădăvr a trebuit pus pe un fundal romantic cu un scris inspirațional, prin urmare mulțumim Radu!

Și pentru că suntem cunoscuți deja pentru PS-urile noastre –

P.S  Ești o vedetă la început de drum? Sau la sfârșit de drum? Sau nici măcar nu știi care e drumul? Îți place metoda noastră mai mult sau mai puțin subtilă de a promova artiști pe fondul situațiilor de mare interes din Moldova? Ai observat cât de fin l-am adus pe Ionel Istrati in vorbă? Cât de subtil i-am aparat reputația lui Carlas? Crezi că ai talent? sau nu? sau ma rog? Nici nu mai contează, apelează la serviciile noastre de piar argintiu – Cai Verzi Silver PR OAO.  Nu angaja pidari din Romania, susține economia locală, cu un ciorap rupt poate începe o carieră!

Surse poze Toly Druga Ofișăl.

O săptămâna FANUNA tuturor vă dorim, acum ne întoarcem la lucruri serioase.

Semnat, EA

…și pentru că nu ma pot abține mai postez o dată poza,

Toly my love

 

muah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


COMMENTS